Found at Beemp3.com

Sunday, 11 March 2012

Sedih n kecewa


As Salam...
Ni jak yg mampu aku coretkan.. kesedihan n kekecewaan yg xboleh ku gmbrkn dgn kata2... tp aku hanya mampu untuk berdoa supaya Allah memberikan aku kekuatan, kesabaran yg tinggi n ketabahan dlm melalui dugaan2 yg Dia berikan.. Apa yg aku terapkan dlm diri .. Kini kata2 - Allah menduga umatnya krn Dia taw.. Umatnya mampu untuk menghadapinya n Allah sentiasa memerhati n menyayangi umatNya.....

Tuesday, 6 March 2012

BOSAN

Arini ari ke-2 i dok umah... iya la.. smlm g klinik doc suspect denggi... Ni ke-2 kali i suspected... Dpt MC 2 ari taw..
Bosan gak dok umah.. tp apa boleh wat.. xlarat.. badan suma sakit.. panas pn xkebah lg... Klu til jumaat ni stil demam Doc sarankan g HKL.. Hope nothing happen kan...

Tuesday, 28 February 2012

Alhamd.. Arini sempat la upload pic sikit.....
Coz arini xbyk keja sgt... dat's y dpt curi2 update my blog.. Setelah my SIFU minta i upload pic cepat...
Klu ikut kan hati malas lg nk upload... :)

2 jak arini.. nnt i upload lg erk..
gmbr tunang..
gmbr nikah..
gmbr sanding...
n gmbr p/shot...

Jap lg my BOS AKA MR F nak masuk... :P

Caw Cin Chau...



Ini la SIFU i.... Nazliman ( www. nazliman.blogsport.com )

Best taw dia ni... Rugi klu xbelajar dgn dia.... byk benda dia share dgn kita... Apa jak yg dia taw.. mesti inform i....




My Last Training B4 got my Cert From A.Nazliman




My 3rd training....













2nd day training with my SIFU.... Best.... Coz.. I plg suka mekap jenis ni..:)



1st training dgn A.Nazliman... Dia xkedekut dgn ILMU n Harta Benda yg DIA ada... The Best Teacher i had...:) Xrugi belajar dgn DIA...



Sunday, 12 February 2012

New Blogger

Salam n hello.......
Alhamd.... akhirnya dapat jugak i buka blog ni...
Before ni i rajin baca n jenguk2 kawan i punya blog tu pn time i ada free time... ni yg wat i teringin nk ada blog sendiri.. tp slalunya xde masa nk wat.. bz dgn keja n malas... :p
Now i got mine... tu pn dgn pertolongan kazen i yang comel...( xle nk sebut nama.. karang kembang semangkuk lak dia..)Hahaha .. Any way thanx a lot my dear...

Da xtaw nk tulis apa daaaa...........
Kita sambung next time k once i da upload pic k...

Bye...